Szórakozás

Meglincselik az indiai playmate-et – Pornózni fog

Az indiaiak a világ minden táján egyöntetűen felháborítónak tartják honfitársuk, Sherlyn Chopra meztelenkedését.

A Playboy fotói általában azért szoktak felháborodást kelteni, mert felismerhetetlenné retusálják a modelleket. Most viszont erkölcsi okok miatt kavart óriási vihart a nyuszis magazin egyik fotósorozata, amely csak novemberben jelenik meg. A képeken ugyanis Sherlyn Chopra pózol ruha nélkül. A bollywoodi színésznő az első indiai, aki a Playboy címlapján szerepel, és ezzel történelmet írt, ami rendkívüli büszkeséggel tölti el Sherlynt, annak ellenére, hogy ezért valószínűleg kitiltják hazájából.

Az indiai vezetés és a lakosság nagy része úgy véli, akkor, amikor ennyi nő ellen követnek el szexuális erőszakot, egy meztelen fotósorozat csak olaj a tűzre. Sherlyn máris felrakott néhány werkképet az internetre, amin cenzúra nélkül mutatják be az egész testét, csak azért, hogy még nagyobb legyen a botrány.


Hugh Hefner az első indiai címlaplányával

Chopra szerint  már csak az öregek ragaszkodnak India ősi szokásaihoz, a fiatalok úgy gondolkodnak, mint a többség a nyugati világban. Éppen ezért fittyet hány a kritikusaira, és hamarosan a felnőtt filmek világában is kipróbálja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik