Szórakozás

Lesodródott az M7-esről egy 25 éves nő: részegen és bedrogozva vezetett

Vasárnap kora délután Budapest felé egy nő járművével lesodródott az autópályáról. Az alkohol mellett kábítószert is fogyasztott, mielőtt autóba ült. Gárdonyban pedig egy asszony az autójával szintén ittasan egy ház kerítésének ütközött.

Vasárnap kora délután az M7-es autópálya 48+800 km szelvényében járművével kisodródott egy 25 éves erdőtelki nő. Az autót vezető hölgy nem sérült, ugyanakkor a felkínált szonda pozitív értéket jelzett. A kettős mintavétel során a sofőr elismerte, hogy nem csak ivott, mielőtt autóba ült, de kábítószert is fogyasztott. Táskájából előkerült egy kék színű tabletta, amellyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az ecstasy. Lefoglaltak tőle egy pipettás üvegcsét is, amelyben ismeretlen folyadék volt. A sofőrrel szemben büntetőeljárást indított a rendőrség.

Nem egészen egy órával később újabb baleset ügyében kellett intézkedniük a gárdonyi rendőröknek. Gárdonyban a Keszeg utca  – Fogas utca kereszteződésében kicsúszott egy Citroen Xsara Picasso. Az autót vezető 34 éves százhalombattai nő a Keszeg utca egyik kerítésének ütközött. A felkínált szonda pozitív értéket jelzett. A helyszínre érkezett mentő a Székesfehérvári Szent György Kórházba szállította, mivel a jobb karján fájlalta a már korábbról meglévő törést. A kórházban a szonda értéke alapján mintavételre is intézkedtek vele szemben. Az ügyben szabálysértési vagy büntetőeljárás indul – mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik