Szórakozás

Ezt eddig biztosan nem tudtad Dukai Regináról

dukai-regina(210x140)(1).jpg (dukai regina)
dukai-regina(210x140)(1).jpg (dukai regina)

A csinos modell imád a konyhában sürögni-forogni. Szeretné, ha a konyhaművészet iránti rajongása minél több hölgyre átragadna.

Szinte nincs olyan nap Dukai Regina életében, amikor ne tüsténkedne a konyhában. A csinos modellről bár kevesen tudják, szenvedélye a főzés. Persze ez nem egy újkeletű hobbi Reginánál. Gyerekkora óta megszállottja a recepteknek. „Még kislány voltam, amikor anyukám mindenfélét megmutatott nekem a konyhában, mi hogy készül. Már akkor is nagyon élveztem a dolgot. Hamar rájöttem azonban, hogy egyedül szeretném felfedezni a konyhaművészetet” – mesélte a Hír24-nek Dukai Regina, aki nemrég a világ legkényesebb édességét, a macaront is megpróbálta elkészíteni.

Sőt, olyan alkalom is akadt, hogy focista kedvesének és csapatának kedveskedett egy egész kondérnyi gulyáslevessel. A modell számára nincs lehetetlen, mégis, úgy érzi, van hova fejlődnie. Éppen ezért barátnőjével együtt beiratkozott egy olasz főzőiskolába, hogy tökéletesítse tudását.

Dukai Regina azt mondja, rengeteg étel van, amelynek elkészítését szeretné még megtanulni. Bízik benne, hogy egyszer remek kis szakács lesz belőle, és főztjével a családot és a barátokat is megörvendeztetheti majd. Ám addig is Regina leginkább főzésre sarkall mindenkit, hiszen szerinte alig létezik ennél jobb kikapcsolódás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik