Szórakozás

Autóval menekült a szökött elmebeteg

A 30 éves férfit gyógykezelésre vitték volna be a kórházba, ő azonban bezárkózott a házba, ahol bántott egy 9 éves kisfiút, majd kocsiba ült és elhajtott.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a mentők a 30 éves férfi velencefürdői lakásához mentek, hogy a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállítsák gyógykezelésre. A férfi azonban bezárkózott a lakásba, ahol több rokona tartózkodott, s bántalmazta egyiküket, egy kilencéves gyereket, majd autóval elmenekült.

A mentők a rendőrség segítségét kérték. A férfi autójával Gárdonyban, egy bevásárlóközpont előtti lámpás kereszteződésnél állt a piros jelzésnél várakozó kocsisorban, amikor egy rendőr megpróbálta feltartóztatni. A beteg ellenállt, menekülni próbált, eközben az előtte álló gépkocsi hátuljának hajtott. A rendőr a további jogellenes cselekmények megelőzése érdekében beverte az autó szélvédőjét, majd a sofőrt kivették a kocsiból. A férfit a mentők a székesfehérvári kórházba szállították, továbbá mintavételre előállították, annak megállapítására, hogy drogot vagy alkoholt fogyasztott-e. A gárdonyi rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, hogy az eset során milyen bűncselekmények valósultak meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik