Szórakozás

Szakított Dr. House-szal a csinos színésznő

A Dr. House csinos doktornője, Cameron, azaz Jennifer Morrison lecserélte a fehér köpenyt, és az orvosi diagnosztika helyett gyermekkora tündérmeséit választotta. Új sorozata, amelyben a mese és a valóság elemei keverednek egymással, az Egyszer volt, hol nem volt  világszerte hatalmas siker.

Jennifer Morrison számára a Dr. House sorozat és az odaadó Allison Cameron karaktere hozta meg a várva-várt sikert, és tette világhírű sztárrá. A szőke szépség nyolc évig hordta a fehér köpenyt, mégis úgy érzi, színészileg korlátok közé volt szorítva és az Egyszer volt, hol nem volt főszerepe az a szakmai kihívás, amelyre mindig is várt.

„Dr. Cameron egy csodálatos karakter volt, és én hihetetlenül szerencsésnek éreztem magam, hogy hosszú éveken át, minden nap azt csinálhattam, amit szeretek. Az Egyszer volt, hol nem volt sorozat azonban egy rendkívül izgalmas játék. Lebilincselő a története, a legjobban mégis azt élvezem, hogy mint színész most nem vagyok korlátok közé szorítva. Dr. Cameronhoz képest Emma Swan érzelmei és élményei egy sokkal szélesebb skálán mozognak.

Olyannyira, hogy amikor elolvastam a forgatókönyvet, egy picit meg is rémültem. De imádom ezt az érzést, és csak arra gondolok, hogy minden héten tanulhatok valamit, ami előbbre visz, amitől jobb leszek, és emiatt remekül érzem magam a bőrömben” – árulta el Jennifer Morrison, aki főszereplőként különleges kapocs a meseország és a való világ között.

A sztori nemcsak a színésznőt, hanem a közönséget is pillanatok alatt elvarázsolta: az első évad Amerika első számú családi sorozata lett, hetente 12,6 millióan voltak kíváncsiak a legújabb epizódokra, Nagy-Britanniában pedig 2,1 millióan várták a premiert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik