Szórakozás

Botrány! Ezzel a lánnyal volt viszonya Marilyn Monroe-nak

Újabb életrajzi könyv van készülőben a történelem első számú szőkéjéről, amelyből kiderül, hogy Marilyn nem vetette meg a hölgytársaságot semmilyen formában sem.

Nem titok, hogy gyakorlatilag minden férfi beleszeretett Marilyn Monroe-ba, aki valaha személyesen találkozott vele. Egy jelentős hányaduk állítólag meg is kapta ideig-óráig a varázslatos szőkeséget. A színésznő legújabb életrajzi könyvének írója viszont azt állítja, Monroe nem csupán az urakat, de a hölgyeket is szerette. Tony Jerrisnek bizonyítékai vannak rá, hogy Marilyn szexuálisan vonzódott Elizabeth Taylorhoz, Marlene Dietrichhez, Joan Crawfordhoz és Barbara Stanwyckhez is.

A legelképesztőbb sztorija azonban Jane Lawrence-ről szól. A pletyka szerint a lány még gyerekként ismerte meg Monroe-t apja révén, és hamar jó barátnők lettek, mert sok közös pont volt az életükben, annak ellenére, hogy a díva tizenhárom évvel idősebb volt. Jane pár esztendővel később már Marilyn hivatalos rajongói klubjának az elnöke lett, így gyakran járt fel a lakására. Egy 1955-ös éjjelen azonban új magaslatba emelkedett a kapcsolatuk. Az ittas szexszimbólum ugyanis csókolgatni kezdte a tizenhat éves Lawrence combját, majd a száját. Aztán bekísérte a hálóba, ahol szexuális örömökben részesítette ifjú barátnőjét. Állítólag később pedig még öt alkalommal kerültek hasonlóan intim helyzetbe. A viszonyuk végkép tudatosította Jane-ben, hogy a nőkhöz vonzódik, és a barátságukat is erősebbé tette.

Ugyanakkor sem a Lawrence, sem a könyvet papírra vető Jerris nem gondolják úgy, vagy állítják azt, hogy Marilyn leszbikus lett volna. Csupán szabadelvű és gondolkozású, aki szeretett kipróbálni mindent, és kiélvezte a szexualitását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik