Szórakozás

Jennifer Morrison szakított Dr. House-szal

A Dr. House csinos doktornője, Cameron (Jennifer Morrison) lecserélte a fehér köpenyt, és az orvosi diagnosztika helyett gyermekkora tündérmeséit választotta. Új sorozata, az „Egyszer volt, hol nem volt”, amelyben a mese és a valóság elemei keverednek egymással, világszerte hatalmas siker, Jennifer Morrison számára pedig hatalmas lehetőség és kihívás a főszereplő jellemének megformálása.

Jennifer Morrison számára a Dr. House sorozat és az odaadó Allison Cameron karaktere hozta meg a várva várt sikert, és tette világhírű sztárrá. A szőke szépség nyolc évig hordta a fehér köpenyt, mégis úgy érzi, színészileg korlátok közé volt szorítva és az Egyszer volt, hol nem volt főszerepe az a szakmai kihívás, amelyre mindig is várt.

„Dr. Cameron egy csodálatos karakter volt, és én hihetetlenül szerencsésnek éreztem magam, hogy hosszú éveken át, minden nap azt csinálhattam, amit szeretek. Az Egyszer volt, hol nem volt sorozat azonban egy rendkívül izgalmas játék. Lebilincselő a története, a legjobban mégis azt élvezem, hogy mint színész most nem vagyok korlátok közé szorítva. Dr. Cameronhoz képest Emma Swan érzelmei és élményei egy sokkal szélesebb skálán mozognak. Olyannyira, hogy amikor elolvastam a forgatókönyvet, egy picit meg is rémültem. De imádom ezt az érzést, és csak arra gondolok, hogy minden héten tanulhatok valamit, ami előbbre visz, amitől jobb leszek, és emiatt remekül érzem magam a bőrömben.” – árulta el Jennifer Morrison, aki főszereplőként különleges kapocs a meseország és a való világ között.

A sorozatbeli Storybrook városkában gyermekkorunk hősei valóban léteznek, és látszólag hozzánk hasonló hétköznapi életet élnek. A mesék birodalmát ugyanis a Gonosz Királynő elátkozta, a mi világunkba száműzve a jól ismert karaktereket, akik nem emlékeznek kik is ők, mi az ő igazi történetük. Számukra Emma, azaz Jennifer Morrison jelenti a reményt, aki visszahozhatja a hitet és a varázslatot az életükbe.

A sztori nemcsak a színésznőt, hanem a közönséget is pillanatok alatt elvarázsolta: az első évad Amerika első számú családi sorozata lett, hetente 12,6 millióan voltak kíváncsiak a legújabb epizódokra, Nagy-Britanniában pedig 2,1 millióan várták a premiert.

A Lost – Eltűntek díjnyertes szerzőpárosának legújabb szenzációja lenyűgöző képi világával és nem mindennapi történetével az Olimpia után debütál az m1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik