Szórakozás

Elfogta a rendőrség a késsel fenyegetőző férfit

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a 33 éves férfit, aki a szerda délelőtti órákban egy vélt tartozás behajtása érdekében késsel fenyegetőzött Csongrádon.

Az elkövető egy üzletben rántott kést, melynek vezetőjétől barátnője állítólagosan elmaradt fizetését követelte – közölte a Szeged24-gyel Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Ezt követően magához vette a boltban lévő mobiltelefonokat és készpénzt, majd átkutatta a sértett autóját is, amiből szintén kivette a pénzt.

A bolt tulajdonosát ezután az üzletbe zárta, majd távozott. A sértett az ablakon mászott ki, majd személyesen kért segítséget a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

A bejelentést követően a rendőrök néhány percen belül barátnője lakásán elfogták a 33 éves férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette és személyi szabadság megsértése bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette a tettest és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik