Szórakozás

Felborult egy kisteherautó Mórnál

mentő (mentő, országos mentőszolgálat, omsz, )
mentő (mentő, országos mentőszolgálat, omsz, )

Két utasa kirepült a járműből, a sofőr beszorult. Félpályán megindult a forgalom a 81-es főúton.

A baleset Mórtól egy kilométerre történt Győr felé. A rendőrség eddigi adatai szerint egy kisteherautó sofőrje vélhetően a nedves úton csúszott meg járművével, ami irányíthatatlanná vált, elhagyta az úttestet és felborult. Az autó utasai közül egy férfi és egy nő kirepült a fülkéből, a vezető a roncsok közé szorult. A sofőr kiszabadításán és a sérültek ellátásán jelenleg teljes útlezárás mellett dolgoznak a tűzoltók és a mentőszolgálat munkatársai.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a kigyulladt motorteret egy autós oltotta el poroltóval. A móri önkormányzati tűzoltók leemelték a járművet a sofőrről.

A legfrissebb információk szerint váltakozó irányból félpályán megindult a forgalom a 81-es főúton, a baleset helyszínén ugyanakkor továbbra is tart a balesethelyszínelés. Az elsődleges megállapítás szerint a kisteherautóban mindhárom utas sérült. Ketten – egy férfi és egy hölgy utas – az útelhagyás közben kiestek az irányíthatatlanná vált járműből, a 26 éves sofőr a roncsok közé szorult. A sofőr és az egyik utas elsődleges megállapítás szerint súlyosan, míg a baleset harmadik érintettje könnyen sérült.

Az intézkedés során kiderült, hogy a 26 éves tatabányai sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A főút balesettel érintett szakaszán rendőri irányítás mellett jelenleg félpályán megy a forgalom, de várhatóan rövid időre, a műszaki mentés időtartamára ismét le kell zárni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik