Szórakozás

Visszafordították a határon Kiss Orsit

Horvát ételkülönlegességek, libegős kalandok, problémás határátjutás. Izgalmas napokat töltött Horvátországban horvát gyökerekkel rendelkező párjának családjával Kiss Orsi. A harmadik éve hagyománynak számító kiruccanásról visszatérve a Class FM kipihent műsorvezetője azonnal a mikrofon mögé ült.

Kiss Orsi énekes kedvesével, Erikkel látogatott az Adria partjára. A No Thanx hajdani frontembere horvát származását ápolva rendszeresen ellátogat rokonaihoz, az utóbbi években pedig a család invitálására Orsi is velük tartott. Idén hatan indultak útnak, így az autót kinőve kisbusz bérlés mellett döntöttek. A határátkelésnél Erik édesapjának lejárt személyigazolványa miatt kisebb nehézségekbe ütköztek, de végül remek tizenegy napot töltöttek a tengerparton, ahol esténként Erik édesapjának zseniális főztje koronázta meg a napot.

„Három éve minden nyáron ellátogatunk Erik családjával Horvátországba, és ezt a hagyományt idén is tartottuk. Lentiből indultunk kisbusszal, mivel bővült a család – Erik nővére is párra lelt -, már nem fértünk volna el a kocsiban. Az utat azonban nehezítette, hogy a határnál vissza kellett fordulnunk érvényes útlevélért, mivel Erik apukája figyelmen kívül hagyta lejárt személyigazolványát. Kisebb kitérővel, de sikeresen megérkeztünk Komarnaba.” – mesélt élményeiről Kiss Orsi.

„Többnyire strandolással és lazulással töltöttük az időnket, de persze ellátogattunk néhány környező látványossághoz is. Dubrovnik újdonsült libegőjét is kipróbáltuk, bár a család nagy része tériszony miatt inkább kihagyta.” – tette hozzá nevetve Orsi. – „Erik édesapja mesés ételekkel kápráztat el minket minden alkalommal, a világ legjobb csevapját készíti. Remek feltöltődést jelentett ez a pár nap, így újult energiával tudok majd helytállni a Class FM-nél is, ahol most Vágó Pirost is én helyettesítem a Class Délutánban.” – folytatta a leghallgatottabb magyar rádió műsorvezetője, aki szeptemberben szüleivel is ellátogat a horvát partokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik