Szórakozás

Gyászában is támogatta kollégáját Hajdú Steve

hajdú steve (hajdú steve, )
hajdú steve (hajdú steve, )

Talán sokan nem is tudják, hogy Hajdú Steve és Kálloy Molnár Péter gyermekkori barátok. Steve a legnehezebb pillanatokban is Péter mellett állt.

A Reflektor magazin kamerái előtt vallott barátságáról a két színész. A cimborák elárulták, hogy egy gimnáziumba jártak, ezért sok közös emlék köti őket össze. Steve rengeteg időt töltött Péteréknél, sőt még ma is tisztán emlékszik a náluk fogyasztott borsófőzelék ízére.

Péter pedig arra emlékszik leginkább, hogy milyen jól érezte magát, amikor Steve lakóhelyén, a Hortobágyon lovagoltak. Azt mondja, ott aztán mindig terülj-terülj asztalkám fogadta. A páros több diákszínjátszó-fesztivált nyert már, így nem csoda, ha most is közös produkción dolgoznak, melyben testvéreket alakítanak. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a Steve név is barátságuk gyümölcse. Azt ugyanis Kálloy Molnár Péter ragasztotta cimborájára.

„Engem a gimnáziumban Steve-nek hívtak. A Péter már harmadéves főiskolás volt, amikor én elsős és mindig mindenhol így emlegetett. Tulajdonképpen a szakmában ő terjesztette el ezt a nevet” – mesélte a Heti hetes sztárja, aki bizony a legnehezebb pillanatokban is barátja mellett állt.

„Elsős főiskolás volt Péter, amikor az édesapja eltávozott. Felhívott és elmondta a szomorú hírt. Éreztem, hogy a barátomnak szüksége van rám és bár akkor vidéken voltam, ide utaztam hozzá Budapestre, próbáltam vigasztalni” – elevenítette fel Hajdú Steve a megható történetet.

A két színész barátsága ma is nagyon szoros, mint mondják, soha semmin nem szoktak összekapni, sőt még régen a lányokon sem veszekedtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik