Szórakozás

Badár Sándor gyötrő betegségéről beszélt

badár sándor (badár sándor, )
badár sándor (badár sándor, )

Badár Sándor élvezi a nyarat és a szabadidejét megpróbálja minden esetben a családjával tölteni. Most éppen Spanyolországba készülnek.

A humorista sok mindent szeretne kipróbálni Spanyolországban, de egy dolgot biztosan nem mer megtenni, az pedig nem más, mint csapvizet inni. Ennek oka pedig egy korábbi nagyon rossz élmény, amelyről a Reflektor magazinban beszélt.

„Még iskolás voltam, amikor Bulgáriában nyaraltunk. Az a kirándulás kifejezetten rosszul sült el. Bélfertőzést kaptam a helyi víztől, ami nagyon megviselt. Gyakorlatilag szülési görcseim voltak, úgy küzdöttem a sátor mélyén. Ha nem lett volna ott egy német orvos házaspár nem tudom, hogy jöttem volna haza” – elevenítette fel a története Badár Sándor, aki egyébként a Balaton szerelmese.

Nem csak sétálgatni szokott a Balatonnál, már többször át is úszta a tavat, melyről büszkén számolt be a Reflektor stábjának. A tévénézők arról is meggyőződhettek, hogy a humorista kiváló szövegével még a külföldi turistákat is leveszi a lábáról, pedig nem beszél angolul. Azt vallja, mindenki megérti a magyar beszédet, csak elég meggyőzően kell előadni a mondanivalónkat. Láthatóan egyébként ez neki mindig bejön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik