Szórakozás

Revansot vett barátja fiának megveréséért

Koppán Viktor
Koppán Viktor

2012. 07. 18. 15:42

Egy férfi revansot akart venni barátja fiának megverése miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint tegnap este hét óra körül, egy móri boltos fiának a tulajdonában lévő robogó miatt bontakozott ki az a vita, amelynek során tettlegesség is történt. A tulaj fia a boltban tartózkodott, míg a robogója az üzlet előtt parkolt. Amikor az ABC-ből kijött a fiatal, az egyik általa ismert 18 éves fiatal a motorján ült, ami neki nem tetszett, így szóváltásba keveredtek. A fiatal végül leszállt a motorról. Mint később kiderült, a robogóra nem csak ráült a fiatal férfi, hanem be is dobta az árokba.

A robogó tulajdonosa ezt elmesélte az édesapjának, aki számon kérte a fiatalon, hogy ki fogja kifizetni a motorban keletkezett kárt. Ők is veszekedésbe keveredtek, melynek végére a gyanú szerint az apa hátulról vállal fellökte a 18 éves fiatalembert, aminek következtében mind a ketten a földre estek. A fiatal ennek során könnyű sérüléseket szerzett.

A sértett ezt elmondta a szüleinek, majd édesanyja a család egyik jó barátjával később megjelent a boltnál, hogy revansot vegyenek az üzlet tulajdonosán.

A gyanú szerint a család barátja rövid szóváltást követően ököllel több alkalommal mellkason ütötte, majd nekilökte egy vasállványnak a 38 éves boltost. Miután az bement a boltba, utána ment az elkövető is, majd folyamatos szitkozódás közben megfogta a nyakát és három alkalommal a homlokát megfejelte. Ennek során a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Móri Rendőrkapitányság a megindított büntetőeljárás során gyanúsítottként hallgatta ki a 38 éves boltost és a másik, 35 éves férfit is. Mind a két férfinak garázdaság miatt kell felelnie. A móri nyomozók természetesen a robogó rongálását
is vizsgálják. Így nem kizárt, hogy a jövőben bővül a gyanúsítottak listája.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Feloszlatták a Lánchíd spontán blokádját

Hungary's Bence Banhidi (C) vies with Denmark's Rasmus Lauge Schmidt (2ndL) during the IHF Men's World Championship 2019 Group II handball match between Denmark and Hungary at the Jyske Bank Boxen arena in Herning on January 19, 2019. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.