Szórakozás

Ittas sofőrt fogtak a rendőrök

A Sárbogári Rendőrkapitányság járőrei kedden kora reggel ellenőrzésük alá vontak egy igari lakosú férfit, aki kerékpárját ittasan vezette.

A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Sárkeresztúron ellenőriztek a járőrök egy helyi lakost, aki szintén ittas állapotban vezette a kerékpárját. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda nála is pozitív eredményt mutatott. Mindkét személy ellen közigazgatási eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Székesfehérváron a járőrök este intézkedtek egy 55 éves székesfehérvári lakos ellen, aki személygépkocsit vezetett. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi alkoholt fogyasztott. Az alkoholszonda 1,26 mg/l értéket mutatott. A férfit a rendőrök az orvosi ügyeletre vitték, ahol az ügyeletes orvos közepesen ittasnak minősítette. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették és közigazgatási eljárást kezdeményeztek ellene.

A gárdonyi rendőrök késő este ittas kerékpározás miatt mintavételre előállítottak egy gárdonyi lakost. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda 0,61 mg/l eredményt mutatott.  Vele szemben is eljárás indult- mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik