Szórakozás

Körözött emberek rendőrkézen

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság értesítése alapján a bicskei rendőrök még vasárnap éjjel elfogtak egy körözött testvérpárt, akik engedély nélkül távoztak el a sárbogárdi Gagarin úti lakásotthonból.

Meghallgatásuk után a Bicskei Gyermekotthonban helyezték el őket. Innét hajnalban ismét engedély nélkül távoztak. Reggel az  információk alapján a járőrök Felcsúton megtalálták a 13 éves fiút és a 14 éves lányt, és előállították őket a Bicskei Rendőrkapitányságra. Meghallgatták őket és panaszmentesen átadták őket a nevelőjüknek. Átadásukat követően a nevelőktől ismét elszöktek. Este a gyermekek Tabajdon élő édesanyja telefonon tett bejelentést, miszerint a két gyermek nála tartózkodik. A legközelebbi gyermekotthonban a járőrök sérülés- és panaszmentesen átadták őket a gondozóknak.

A bicskei a járőrök tegnap reggel igazoltatottak egy 22 éves bajóti lakosú román állampolgárt. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene bírósági európai elfogató parancs van érvényben. A személyt a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették és az FMRFK fogdájába szállították.

Tíz óra körül a rendőrök Sárkeresztesen igazoltattak egy magyaralmási lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene a Székesfehérvári Városi Bíróság elfogást rendelt el. A Móri rendőrkapitányságra előállították a férfit, majd beszállították a Székesfehérvári Városi Bíróságra.

Kora délután a móri rendőröket értesítették a Bicskei Rendőrkapitányságról, hogy Gánt Bányatelepi Szociális otthonból engedély nélkül távozott egy nő, aki vélhetően Csákberényben tartózkodik. A személyt csákberényi testvérénél megtalálták és a Szent György Kórház Pszichiátriájára beszállították.

Tegnap délután a székesfehérvári járőrök a Jancsár utcában igazoltattak egy 29 éves székesfehérvári férfit, akiről kiderült, hogy ellene a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitánysága körözést adott ki. A helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A szükséges intézkedések megtétele után a forrónyom szabadon bocsátotta – mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik