Szórakozás

Bándy Kata Győrben élő édesapja magába roskadt

Hétfőn Bándy Kata Győrött élő édesapja is Pécsre érkezett, Kata lakásához hajtott, hogy összepakolja lánya holmijait. A magába roskadt férfi üveges tekintettel, gépies mozdulatokkal tette a táskákat kocsija csomagtartójába – írja a Borsonline.

A pecsma.hu úgy tudja, P. Lászlónak egy korábbi ítélet szerint július 2-án szabálysértés miatt 20 napra be kellett volna vonulnia a kecskeméti börtönbe – vagyis a bűncselekmény napján még rács mögött lett volna. Könnyen lehet, hogy éppen azért ment Pécsre, hogy ha a rendőrség Kelebián keresi, ne találja meg.

Miközben a hétfő déli órákban a romos épület lakói az eseményeket taglalták, egy fehér kocsi gördült az udvarra. Fekete pólóban, sötét napszemüvegben Bándy Kata korábbi barátja szállt ki az autóból. A láthatóan megtört fiatalember körbejárta az épületet, jól megnézte magának a lakókat, majd leült, és hosszasan várakozott. Tapintható volt a feszültség.

Több lakó is elköltözött  P.László otthonának környékéről, mivel félnek az esetleges szélsőséges indíttatású bosszúállástól.

Olvassa tovább a cikket itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik