Szórakozás

Összeverte barátnőjét a diszkóban

Egy férfi és barátnője veszekedett egy dunaújvárosi diszkóban. A férfi a nőt megütötte, majd a nő segítségére siető férfit is bántalmazta. A rendőrök a tettest még a helyszínen elfogták.

A 40 éves férfi és a 44 éves nő között vasárnap hajnalban szóváltás alakult ki, feltehetőleg féltékenység miatt, ennek során bántalmazta a férfi a nőt. Információink szerint a nőt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a földön többször térddel fejbe rúgta.

A nő segítségére sietett egy ismerőse, aki taxit hívott, hogy kórházba szállítsa. Míg a taxira várt, a férfi őt is bántalmazta; egy alkalommal arcon ütötte, valamint egy alkalommal combon rúgta. Mindkét személy 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A nő zúzódásos sérüléseket szerzett, valamint egy foga letört.

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a tettest előállították, a kihallgatása során elmondta, hogy ittassága miatt nem emlékszik az ügy részleteire. A férfi szabadlábon védekezik – mondta el a Fehérvár 24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik