Szórakozás

Lekapcsolják a gépekről Usher agyhalott kisfiát

A biztosítótársaság szerint nincs értelme a gépeken tartani Usher agyhalott fiát, ezért nem állják a kórházi költségeket.

Már több mint egy hete agyhalottnak nyilvánították az orvosok Usher tizenegy éves mostohafiát, ám anyja, Tameka Foster nem hajlandó elengedni a gyereket. Szerinte ugyanis felépülhet Kyle, csak imádkozni kell érte, és bízni a csodában. Az egészségbiztosítója viszont racionális elveken működik, és ők nem látnak esélyt a fiú állapotának javulására. Éppen ezért nagyon úgy tűnik, nem finanszírozzák tovább a fiúcska életben tartását, mivel az ő álláspontjuk szerint fölöslegesen fizetnek egy kórházi ágyért és több gépért. Ez azt jelenti, hogy valamikor a jövő hónap végén Tameka kimeríti a költségkeretét, és akkor lekapcsolják Kyle-t a lélegeztetőről.

A gyerek életét jelenleg csak úgy hosszabbíthatnák meg, ha az asszony hajlandó lenne pénzt elfogadni Usher több száz millió dolláros vagyonából. Ám az anya nem akar ismét Ushertől függni anyagilag. Pedig az énekes minden további nélkül, akár ezer évig is fizetné a kórházi költségeket. Szóval Fosternek most ki kell mondania a végső szót, vagy  a biztosítója megteszi azt helyette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik