Szórakozás
zoolimpia (zoolimpia)

Zoolimpia Játékok Szegeden

24.hu
24.hu

2012. 07. 12. 08:48

Hamarosan kezdődik az év legnagyobb sporteseménye a Szegedi Vadasparkban, ugyanis szombaton megmérkőznek egymással az intézmény lakói és látogatói.

Az állatok világában mindenki az életbemaradása érdekében teszi próbára nap mint nap erejét, ügyességét. Közöttük azokat nevezzük igazi bajnoknak, akik rendszeresen képesek sikeres vadászatokra vagy esetleges prédaként, a napi túlélésre. Július 14-én ugyanis 10-től 16 óráig minden látogatónak lehetősége lesz arra, hogy összemérje tudását, ügyességét az állatokéval, s csodálkozzon rá, mire vagyunk képesek mi és mire az állatok ugyanazokban a próbákban.

Nappal egyéni versenyszámokban lehet jeleskedni: távolugrásban a kengurukifutónál, liánmászásban a majmok mellett, nyújtózkodásban a tigrisekkel szemben, egy lábon állásban a gólyákkal együtt, éleslátásban a sasokkal versengve. Aki végigcsinálja a Waldorf iskolások és a Vadaspark önkéntesei által kitalált feladatokat azonnal ajándékot kap, de egyúttal 13 és 16 órakor értékes nyeremények sorsolásán is részt vehet a National Geographic, a National Geographic Kids és a REGIO Játékáruház jóvoltából.

Mindezek mellett, oldva a versengésből fakadó izgalmakat, önfeledt, tét nélküli szórakozások közül is válogathatnak látogatók: lehet majd pónin lovagolni, kipróbálni a Játékdzsungel kreatív és mozgásos játékait, faműves játszóházban ügyeskedni, vagy éppen a Zoo Típusú Találkozások izgalmas állatbemutatóin, illetve állatsimogatóján részt venni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.