Szórakozás

Fegyverrel rabolták ki a patikát – a rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Szekfű Gyula utcai gyógyszertárat vette célba a rabló.

Szerda este zárás előtt lépett be a rabló a székesfehérvári Szekfű Gyula utca sarkán lévő gyógyszertárba. Fegyverrel pénzt követelt az ott tartózkodó két gyógyszerésztől, közben egy vásárló is volt az üzletben. A rablás során az elkövető a fegyvert nem használta, személyi sérülés nem történt. A tettes a zsákmánnyal elmenekült, perceken belül nyomozók szállták meg a környéket, egyelőre ismeretlen az elkövető.

A rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni a rablót, de egyelőre nem találták meg, így a lakosság segítségét kérik.

A tettes egy középkorú 40-50 év közötti, kb. 175 cm magas, zömök testalkatú férfi. Az elkövetéskor szürke munkásruha jellegű vászonnadrágot, olajzöld színű rövid ujjú pólót viselt. Arcát, a szeme alatti részénél egy háromszög formába kötött testszínű (barnás árnyalatú) kendővel takarta el, illetve a fején fekete baseball sapka volt.

Kérjük, hogy aki a férfiről vagy a bűncselekmény elkövetéséről bármilyen információval rendelkezik, az segítse a nyomozást, és tegyen bejelentés a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét- mondta el a Fehérvár 24-nek Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik