Szórakozás

Elhunyt a színész, Mark Rylance fiatal lánya

Gyászol a színész, Mark Rylance, ugyanis lánya váratlanul elhunyt. A 28 éves nővel az elsődleges vizsgálatok szerint agyvérzés végzett.

A híresség teljesen összeroppant, miután kiderült, hogy nagyobbik gyermeke elhunyt. Marknak a közeljövőben igen fontos feladata lett volna, ugyanis a Danny Boyle által megálmodott olimpiai megnyitóban vállat szerepet. A tragédia miatt természetesen lemondta a showt, amit mindenki tiszteletben tart és megért.

A hírek szerint a rendezőként dolgozó Nataasha egy New Yorkból Londonba tartó repülőn lett rosszul a közelmúltban. Eleinte senki nem tudta, mi történik a fiatal nővel, aki egy idő után elveszítette eszméletét. A váratlan eseményeknek állítólag semmiféle előjele nem volt, Natasa egészségesen távozott otthonról, szerettei hazavárták.

A járaton több orvos is utazott, akik mindent megtettek a huszonnyolc éves nő megmentéséért, de nem tudtak segíteni rajta. Nataashával a vizsgálatok szerint agyvérzés végzett, amit valószínűleg egy genetikai elváltozás okozott.

Az Intimitás és A másik Boleyn lány című filmek sztárja ugyan nem volt vérszerinti apja az elhunyt lánynak, de hároméves kora óta nevelte és Natasa saját apjának tekintette, mint ahogyan ő is saját gyermekeként kezelte a lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik