Szórakozás

Szerelmespár rabolt Bicskén

bilincs(210x140)(2).jpg ()
bilincs(210x140)(2).jpg ()

A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 20 éves nővel és egy 37 éves férfivel szemben.

A bicskei párt azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy betörtek egy lakatlan bicskei házba. A szomszéd szemfülessége miatt azonban a járőröknek még a betörés közben sikerült őket elfogni.

A páros Bicskén, egy lakatlan családi házba, illetve annak melléképületeibe tört be kedden, a hajnali órákban.Az ingatlanokba úgy jutottak be, hogy az ajtókat, ablakokat befeszítették, illetve berúgták, valamint feltépték. A helységeket felforgatták, de elvinni csak különböző rézalkatrészeket tudtak.

Szerencsétlenségükre a szomszéd zajokat hallott és egyből értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfit és a nőt.

Még a helyszínen a rendőröknek úgy nyilatkoztak, hogy ők csak aludni mentek be a házba a tulaj engedélyével. A rendőrök természetesen felvették a kapcsolatot a ház tulajdonosával, aki elmondta, hogy senkinek nem adott arra engedélyt, hogy a házába bemenjen.

A páros nem ismeretlen a bicskei nyomozók előtt, három héttel ezelőtt egy másik családi házba törtek be. Akkor arra hivatkoztak, hogy nagyon megkívánták egymást, és a házban szerettek volna szeretkezni. Abban az ügyben is megindult velük szemben a büntetőeljárás lopás miatt. Mindkettőjükkel szemben folyik büntetőeljárás más ügyek miatt is – mondta el a Fehérvár 24-nek Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik