Szórakozás

Verekedések hétvégéje

rendőrség (rendőr, TNOR)
rendőrség (rendőr, TNOR)

Volt, aki családtagjára, volt, aki ismeretlen személyre támadt. A rendőrök többségüket elfogták.

Pénteken este Dunaújváros, Váci Mihály utcában bántalmazott egy férfi egy 48 éves hajléktalan férfit, akinek eltörött az orrcsontja. A dunaújvárosi rendőrök továbbra is keresik a 23 éves baracsi férfit.

Ezen a napon a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon is súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A Köfém lakótelepen megvertek egy 57 éves fehérvári férfit, akinek emiatt eltörött az állkapcsa. A rendőrök miután beazonosították az elkövetőt – egy 37 éves budapesti férfit – előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Szombaton délután egy családi veszekedésnél intézkedtek a járőrök. Székesfehérvár, Sarló utca egyik lakásában ugyanis egy 53 éves férfi előzetes szóváltást követően egy vadászkéssel rátámadt 21 éves fiára, valamint 51 éves feleségét is többször megfenyegette. A dühödt férfit végül a kiabálásra a lakásba lépő szomszéd segítségével sikerült megfékeznie a fiúnak, aki kiütötte a kést apja kezéből. Így személyi sérülés nem történt. Az apát végül a rendőrök elfogták, és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Szintén szombaton a gárdonyi rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy személyt. A 19 éves budapesti férfi ugyanis barátaival együtt bement egy gárdonyi ABC-be, ahol szóváltásba keveredett az ott dolgozó pénztárossal. Mivel az utóbbi időben sok volt a lopás a boltban, az eladó azt feltételezte, hogy a fiatalokból álló társaság is lopni akar az üzletben. Amikor ezt szóvá tette, vita alakult ki a vevők és az alkalmazott között, és ennek során a 19 éves fiatalember egy ízben ököllel arcon ütötte a nőt, akinek  nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. Megsérült az arc- és az orrcsontja is. A fiatalt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés elkövetése miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Vasárnap a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás szintén súlyos testi sértés elkövetése miatt. Mezőfalván, a Pálinka soron ugyanis egy férfi észrevette, hogy két férfi a szomszédos telekről lopja a sárgabarackot. Rájuk kiabált, mire a két személy odalépett hozzá, majd egyikük ököllel kezdte ütni a férfi fejét . A férfinek eltörött az orrcsontja. A bántalmazást követően a két férfi visszament a másik telekre, majd a mintegy öt kilogrammnyi barackkal teli szatyorral távoztak. A dunaújvárosi rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a két férfit. A bántalmazót sikerült elfogniuk és előállítaniuk a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Társát még keresik – adta hírül a Fehérvár 24-nek Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik