Szórakozás
rendorseg(430x286)(1).jpg (rendőrség, bándy kata, )

Verekedések hétvégéje

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2012. 07. 10. 09:12

Volt, aki családtagjára, volt, aki ismeretlen személyre támadt. A rendőrök többségüket elfogták.

Pénteken este Dunaújváros, Váci Mihály utcában bántalmazott egy férfi egy 48 éves hajléktalan férfit, akinek eltörött az orrcsontja. A dunaújvárosi rendőrök továbbra is keresik a 23 éves baracsi férfit.

Ezen a napon a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon is súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A Köfém lakótelepen megvertek egy 57 éves fehérvári férfit, akinek emiatt eltörött az állkapcsa. A rendőrök miután beazonosították az elkövetőt – egy 37 éves budapesti férfit – előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Szombaton délután egy családi veszekedésnél intézkedtek a járőrök. Székesfehérvár, Sarló utca egyik lakásában ugyanis egy 53 éves férfi előzetes szóváltást követően egy vadászkéssel rátámadt 21 éves fiára, valamint 51 éves feleségét is többször megfenyegette. A dühödt férfit végül a kiabálásra a lakásba lépő szomszéd segítségével sikerült megfékeznie a fiúnak, aki kiütötte a kést apja kezéből. Így személyi sérülés nem történt. Az apát végül a rendőrök elfogták, és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Szintén szombaton a gárdonyi rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy személyt. A 19 éves budapesti férfi ugyanis barátaival együtt bement egy gárdonyi ABC-be, ahol szóváltásba keveredett az ott dolgozó pénztárossal. Mivel az utóbbi időben sok volt a lopás a boltban, az eladó azt feltételezte, hogy a fiatalokból álló társaság is lopni akar az üzletben. Amikor ezt szóvá tette, vita alakult ki a vevők és az alkalmazott között, és ennek során a 19 éves fiatalember egy ízben ököllel arcon ütötte a nőt, akinek  nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. Megsérült az arc- és az orrcsontja is. A fiatalt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés elkövetése miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Vasárnap a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indult büntetőeljárás szintén súlyos testi sértés elkövetése miatt. Mezőfalván, a Pálinka soron ugyanis egy férfi észrevette, hogy két férfi a szomszédos telekről lopja a sárgabarackot. Rájuk kiabált, mire a két személy odalépett hozzá, majd egyikük ököllel kezdte ütni a férfi fejét . A férfinek eltörött az orrcsontja. A bántalmazást követően a két férfi visszament a másik telekre, majd a mintegy öt kilogrammnyi barackkal teli szatyorral távoztak. A dunaújvárosi rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a két férfit. A bántalmazót sikerült elfogniuk és előállítaniuk a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Társát még keresik – adta hírül a Fehérvár 24-nek Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Drégelypalánk, 2019. január 9.
Személyvonat Nógrád megyében, a behavazott Drégelypalánk közelében 2019. január 9-én.
MTI/Máthé Zoltán

Holnaptól három hétig havazni fog

This handout video grab taken from footage released by the Royal Thai Navy on July 11, 2018 shows rescue personnel during the rescue operation for members of the "Wild Boars" Thai youth football team inside the Tham Luang cave in Khun Nam Nang Non Forest Park in Mae Sai district. - The 12 boys rescued from a Thai cave were passed "sleeping" on stretchers through the treacherous passageways, a former Thai Navy SEAL told AFP on July 11, giving the first clear details of an astonishing rescue mission that has captivated the world. (Photo by Handout / ROYAL THAI NAVY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Royal Thai Navy " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.