Megsértették és megalázták esküvőjén VV Esztert?

Hatalmasat csalódott egykori villatársaiban VV Fecó, amiért azok nem mentek el VV Eszter hétvégén tartott esküvőjére.
Kapcsolódó cikkek

Nagy találgatás övezte VV Eszter esküvőjének időpontját és helyszínét. A VV ügyvédnője – ahogy arról a Hír24 elsőként számolt be – szombaton mondta ki a boldogító igent. Dr. Eszter alig fél év ismeretség után ment hozzá kedveséhez, akivel nem szerették volna nagydobra verni a menyegző részleteit.

Ám az egykori villatárs, VV Fecó elhintett néhány dolgot Eszter nagy napjáról. A dumagép elárulta, ő is zenél majd a lagzin, ahova tudomása szerint egyetlen villatárs sem szeretne elmenni. Bár többen kételkedtek benne, Fecónak végül igaza lett.

Rajta kívül senki sem volt jelen a luxusbörtön egykori foglyai közül az esküvőn. Ez valószínűleg az újdonsült arát is rosszul érintette, ahogy Fecó is magából kikelve reagált a történtekre. A villa dumagépe elmondta, rettentően csalódott, hogy egykori villatársai így viselkedtek Eszterrel szemben.

Fotó: Facebook

Szerinte ugyanis legalább annyival megtisztelhették volna az ügyvédnőt, hogy megjelennek élete egyik legfontosabb napján. A kétgyermekes családapa szerint a többiek csak azért nem mentek el a kézfogóra, mert irigykednek dr. Dadi Eszterre és a hirtelen jött boldogságára.

Fecó azt sem rejtette véka alá, hogy leginkább Seherezádéban csalódott. A szőkeség a villában a legjobb barátnője volt Eszternek, ám viszonyuk később megromlott. A manapság DJ-ként próbálkozó lány a villában készült felvételek visszanézésekor úgy érezte, Eszter nem mindig volt őszinte hozzá.

Bár később úgy tűnt, a lányoknak sikerül tisztázniuk a nézeteltérést, könnyen elképzelhető, hogy mégsem így történt, hiszen VV Fecón kívül senki sem jelent meg VV Eszter szombaton tartott esküvőjén. Seherezádé viszont úgy érzi, nyomós oka volt a távolmaradásra. Hiszen ő éppen Romániában  tett eleget egy fellépésnek, így semmi esetre sem tudott volna jelen lenni VV Eszter nagy napján.

Címkék: vv fecóvv eszter