Szórakozás

Depressziójáról vall a Jóban Rosszban sztárja

végh-judit (végh judit, jóban rosszaban, )
végh-judit (végh judit, jóban rosszaban, )

Sikeresen leküzdötte szülés utáni kedélybetegségét a TV2 sikersorozatának szereplője, Végh Judit. A szép édesanya ma már teljesen  jól van.

Kisfia születése után maga alatt volt Végh Judit. A Jóban Rosszban sorozat Steiner Dóra doktornője a klasszikus szülés utáni depresszióban szenvedett. Judit a TV2 Babavilág című műsorában mondta el, nagyon nehezen szoptatta eleinte a kis Bencét, ami lehetséges, hogy a  császármetszés miatt volt, de az is lehet, hogy depressziója volt az oka.


“A császármetszett anyukáknál nehezen indul be a tejtermelés, de végülis minden rendben lett, öt hónapos koráig szopott a kisfiam” – mesélte Judit, aki arról is mesélt, hogy amióta gyermeke van, végre van rendszer az életében.

Judit egyébként úgy tervezte, hogy Bence három hónapos korától újra kamerák elé áll, de a visszatérés a sorozatba mégis lassabban történt. A fiatal anyuka úgy érzi, sikerült megtalálnia a munkája és a magánélete közötti harmóniát, és ahogy már korábban elmondta, élvezi, hogy végre nem naivát, hanem negatív szerepet alakíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik