Szórakozás

Halálát okozta a ráesett a bála

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A tragikus baleset szerdán este hat óra után néhány perccel történt Mezőfalva, Akácos utca végében található mezőgazdasági területen.

A 44 éves helybéli férfi egy traktorral pakolta a szalmabálákat. Rakodás közben az egyik bála alá állt, mely leszakadt, és ráesett. Ennek következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínre kiérkező orvos elsődleges véleménye alapján a férfi halálát fulladás okozta.

A helyszíni szemle során idegenkezűség nem merült fel.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az eset körülményeit a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkavédelmi Felügyelősége bevonásával közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja- mondta el a Fehérvár 24-nek Németh-Kész Mónika megyei szóvivő.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.