Szórakozás

Telefonunk segít a válásban

telefon (telefon, mobil, )
telefon (telefon, mobil, )

Egy válás mindig fájdalmas, különösen a kisgyerekek számára, akikre nagyon rossz hatással lehet, ha a szüleik előttük veszekednek - írja a HáziPatika.com.

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben segít egy új alkalmazás. Az új telefonos program gyakorlatilag egy személyi pszichológus, amely mindig segít, ha kérdéses szituációba kerülnek a váló felek. Sőt a szakemberek szerint eleve meg is előzhetőek vele a veszekedések, hiszen már előre felkészülhetnek a problémás szituációkra. Hasznos tanácsokkal látja el például a feleséget, ha a férj fiatalabb nővel megcsalta őt. Abban is segít, hogyan kommunikáljon exférje új barátnőjével – aki sokszor a gyerek mostohája lesz.

Mindannyian a legjobbat akarjuk a gyerekeknek. Ezért szeretnénk megkönnyíteni a szülők dolgát az ilyen nehéz időkben” – mondta Maria Miller brit családügyi miniszter. “Ez az alkalmazás többek között intenzív tanácsadással, érzelmi támogatással, meditációval, online- és telefonos tanácsadással támogatja a szülőket.”

A szakértők szerint ezzel nemcsak a családok életét könnyíthetik meg, hanem a válás körüli kiadásokat is csökkenthetik. Ezért, bár az alkalmazás fizetős lesz, reményeik szerint sokan fogják használni

Egy válás mindig fájdalmas, különösen a kisgyerekek számára, akikre nagyon rossz hatással lehet, ha a szüleik előttük veszekednek – írja a HáziPatika.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik