Szórakozás

Csontját törte testvérének

rendőrség (rendőr, TNOR)
rendőrség (rendőr, TNOR)

A két elkövetőt az ercsi rendőrök még tegnap elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ercsi, Egressy utcájából érkezett bejelentés tegnap délelőtt a rendőrségre arról, hogy ott az egyik háznál verekedés van
folyamatban. Mire azonban a rendőrök a helyszínre értek, az elkövetők már nem voltak ott, csak a sértett, a házban lakó 27 éves férfi, tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika a megyei rendőrség szóvivője.

Mint az az elsődleges információk alapján kiderült, a férfit 33 éves nagykarácsonyi bátyja és annak 14 éves fia bántalmazta egy korábbi családi nézeteltérés miatt. A gyanú szerint a férfit többször megütötték és megrúgták, melynek során súlyosan megsérült. Eltörött a bordája. A rendőrök először az Ercsi Egészségházba szállították, onnan került át mentővel a Dunaújvárosi Kórházba.

A két elkövetőt az ercsi rendőrök a Kisfaludy utcában vonták ellenőrzés alá, majd fogták el, és állították elő az Ercsi Rendőrőrsre, ahol mindkettőt gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés elkövetése miatt. Kihallgatásuk során azt vallották, hogy csak az apa bántalmazta a testvérét, és ő is csak önvédelemből tette, mert öccse veszekedés közben rátámadt.

A két gyanúsított szabadlábon védekezik. Az ellentmondások tisztázása a megindított büntetőeljárás során lehetséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik