Szórakozás

Trokán Péter magánéletéről vall

Trokán Péterről köztudott, hogy a Balaton szerelmese. A színész most is a magyar tengernél tölti majd a nyár nagy részét.

Aktív pihenéssel tölti szabadságát Trokán Péter, aki a nyár elején bemutatott, és azóta is nagy sikerrel futó Abigél című darabbal indul országjárásra a nyáron. „A Városmajori Színpadon bemutatott Abigéllel járjuk majd az országot. Ezen kívül lesznek még apróbb elfoglaltságaim, de a nyáron inkább a pihenésé a főszerep” – árulta el a Hír24-nek Trokán Péter.

„Az időm nagy részét nyáron a Balatonnál töltöm” – mondta a színész, aki szívesen süt-főz, ha egy könnyű nyári vacsoráról van szó. „Inkább sütni szeretek, mint főzni. Szívesen összedobok egy könnyed fogást, ha arról van szó. Egy balatoni sült keszegre vagy egy lecsó elkészítésére mindig kapható vagyok” – nyilatkozta a színész, aki az elkövetkezendő két hétben családi jeles napok sorát üli.

„Most volt az én névnapom, ami azért is fontos számomra, mert a lányom is ezen a napon született. Jövő héten pedig az én születésnapom van, így most kijut az ünneplésből” – újságolta a színész, aki szeptembertől az Uránia Filmszínházban nyitja majd a színházi évadot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik