Szórakozás

Maga alá gyűrte a rázógép, belehalt sérüléseibe

54 éves román férfi az áldozat

Súlyos, életveszélyes állapotban szállították hétfőn reggel Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba a mentők azt az 54 éves román férfit, akit egy meggy-rázógép gyűrt maga alá Dinnyés és Seregélyes között egy gyümölcsösben. A férfi később a kórházban életét vesztette mondta el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika a megyei rendőrség szóvivője.

Az elsődleges adatok alapján a magánterületen munkások meggyszedést végeztek egy rázógéppel, amit egy traktor húzott. Hajnali hat óra körül az 54 éves román férfi a traktor mögött a rázógép kereke elé lépett, ami ezt követően maga alá gyűrte. A baleset során a férfi nyolc napon túl gyógyuló, sérüléseket szenvedett. A mentők életveszélyes állapotban szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba. A kora délután folyamán azonban életét vesztette.

 

A balesetet követően a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság balesethelyszínelői lefolytatták a helyszíni szemlét, és megtörténtek az elsődleges intézkedések.

Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás az ügyben ismeretlen tettessel szemben. A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének Munkavédelmi Felügyelősége bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik