Szórakozás

Piszkos Nyolcas: Piszkító kúrán járt az Irigy Hónaljmirigy!

Pálinka, paraszttál, vadmalacságok… így piszkosít a nyolc kan! Míg mások méregteleníteni, tisztulni, szépülni járnak wellness hétvégékre, addig az Irigy Hónaljmirigy tagjai egészen máshogy értelmezik a léböjtkúra fogalmát. A fiúk ugyanis úgy gondolják, az igazi pihenéshez finom ételek, jó italok és szórakoztató társaság dukál.

Különleges hétvégét töltöttek az Irigy Hónaljmirigy tagjai a Szigetközben. A Diamant Hotel különleges, Mirigyre szabott programmal látta vendégül a fiúkat.„A hétvégi piszkító kúra arról szólt, hogy minden percben jól érezzük magunkat és ne legyünk szomjasak, így akár nevezhetjük szigorú léböjtkúrának is. Reggel egy jó Sári Pálinkával indultunk, amit egy kiadós mangalica tállal kísértünk. A Duna parton igazán jól esett a kalóriával megkent reggeli, amit a reggeli torna helyett, egy újabb pálinka követett” – mesélte nevetve Sipos Tomi.

„Igazán pihentető volt a hétvége, hiszen a hotel saját homokos Duna-parti strandján egy sör és madárcsicsergés társaságában remekül ki tudtunk kapcsolódni. Ötleteket gyűjtöttünk a következő albumunkhoz, na meg persze az esti főzéshez.” – tette hozzá a fiatal Sipos, akitől bátyja vette át a szót.

„A hotel gyönyörű parkjában volt egy kis csárda, ahol egy délutánra mi lettünk a főszakácsok. Mirigyek által szelídített vadmalacságokat készítettünk, Sári módra. Míg az egyikünk hagymát pucolt, addig a másik fehér borral locsolta a mártást, a harmadik pedig a Dunában mártózott. Mindeközben Tomi szorgalmasan dobta magába a pálinkákat.” – tette hozzá Sipos Peti.

Mulatós zene, sör, bor és pálinka folyt reggeltől estig, na és persze hajnalig tartó mulatozásban és medencés buliban végződött a piszkosító kúra a Szigetközben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik