Szórakozás

Babát vár Adele

A világhírű brit énekesnő pénteken jelentette be honlapján, hogy állapotos.

“Örömmel jelentem be, hogy Simon és én első gyermekünket várjuk. Azt szerettem volna, hogy közvetlenül tőlem tudjátok meg. Természetesen nagyon örülünk és izgatottak vagyunk, de kérem, hogy tartsátok tiszteletben a magánélethez való jogunkat” – írta a 24 éves énekesnő honlapján, amely a hír bejelentése után elérhetetlenné vált, annyian próbálták felkeresni az oldalt.

Adele és a nála 14 évvel idősebb Simon Konecki, a Drop4Drop nevű jótékonysági szervezet vezetője január óta alkot egy párt. Konecki négy évvel ezelőtt elvált, házasságából egy ötéves kislánya van.

A sikert sikerre halmozó Adele idén februárban hat Grammy-díjat kapott: az övé lett az év legjobb albuma a 21, amely a legjobb pop albumért járó díjat is megkapta, az általa szerzett Rolling in the Deep lett az év dala és felvétele, ő lett a legjobb pop szólóénekes a Someone Like You című száma előadásáért, s őt jutalmazták a legjobb rövid videóért is.

Hangszálproblémái miatt az énekesnőnek tavaly év végén fel kellett függesztenie amerikai és brit koncertjeit, s a visszatérő hangszálvérzés miatt novemberben megoperálták. Nagyobb közönség előtt éppen a Grammy-díjkiosztón lépett fel először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik