Szórakozás

Táskával a kezében rohant

Kiderült lopta a táskát.

Szombaton reggel Székesfehérváron a Széchenyi utcában figyeltek fel a járőrök egy férfire, aki kezében egy kézitáskával rohant a Hosszúsétatér irányába. Megállítását és igazoltatását követően kiderült, hogy a táskában más nevére kiállított igazolványok vannak mindta a Fehérvár24-nek R.Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóvivője.

A 31 éves székesfehérvári férfit a Széchenyi út 47. számnál vonták intézkedés alá a járőrök, miután észlelték, hogy kezében egy táskával rohan a Hosszúsétatér felé. Az igazoltatás során kiderült, hogy a nála lévő táskában több tízezer forint mellett más nevére kiállított személyes iratok vannak. Megállapítást nyert, hogy megelőzően a Széchenyi út 42. szám előtt egy defektet kapott Suzuki sofőrje kereket cserélt és eközben vitte el a hátsó ülésen elhelyezett kézitáskáját a néhány háztömbbel odébb megállított 31 éves férfi.

Elfogását és előállítását követően a rendelkezésre álló adatok alapján kisebb értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a megyeszékhelyi rendőrkapitányság nyomozói, majd őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik