Szórakozás

Beleszeretett Budapestbe a Universal Channel sztárja

A Békét bíró című sorozat főszereplője kisfiával és édesanyjával érkezett Budapestre; a munka mellett egy kis pihenésre is jutott ideje.

A Békét bíró 2011-ben bemutatott első évada után a Universal Channel május 4-től sugározza a jogi dráma második szériáját. A hazánkban is egyre nagyobb sikernek örvendő sorozat Kate Reedje, azaz Sarah Shahi a Monte Carlo-i Filmfesztiválról érkezett Budapestre. A magyar főváros egy pillanat alatt rabul ejtette a gyönyörű színésznőt.

„Ahogy leszállt a gép, volt valami a levegőben, azonnal otthon éreztem magam. Barátságos a város légköre, hívogató és sokkal több, mint amire számítottam. Budapest gyönyörű, a kultúra gazdag és szórakoztató, az emberek pedig dinamikusak. Egy pillanat alatt beleszerettem a városba” – árulta el Sarah Shahi, aki erre a hosszú útra sem akart elszakadni a családjától. A színésznő kisfiával és édesanyjával érkezett hozzánk.

„Dolgozó anyaként nagyon fontos, hogy támogatást és segítséget kapj, legyen szó a családról, a barátaidról vagy esetleg fizetett segítségről, bébiszitterről. Egyik nő sem született szuperhősnek, hiába is próbálunk azok lenni olykor. Ami a legfontosabb, hogy mindig szakíts időt arra, hogy magaddal foglalkozz egy kicsit és feltöltődj. Bevallom, ez nekem nem mindig megy.” – vallotta be a Békét bíró főszereplője, aki a budapesti promóciós útján nyolc ország újságíróinak mesélt a Universal Channelen futó sorozatáról és magánéletéről.

Sarah azt nem árulta el, hogy mi volt a legvadabb dolog, amit életében megtett, de szívesen búvárkodna cápákkal vagy próbálná ki az ejtőernyőzést, és családjával visszatérne pihenni Budapestre.

Addig is, amíg Sarah újra hazánkba utazik, bárki találkozhat vele a Universal Channelen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik