Szórakozás

Több nővel is csalta párját a szupersztár

johnny depp (johnny depp, )
johnny depp (johnny depp, )

Johnny Depp ugyan tizennégy évet töltött Vanessa Paradis-val, de nem volt éppen végig a hűség mintaszobra.

Johnny Depp a héten nemcsak bejelentette hivatalosan is, hogy Vanessa Paradis-val többé nem alkotnak egy párt, de új szerelmének kilétére is fény derült. Illetve az ismeretség nem is annyira új, hiszen Amber Hearddel már 2009-ben megismerkedett a Rumnapló forgatásán. Valami pedig már akkor kialakult köztük, csak ezidáig nem vált komollyá.

Depp viszont ezt a hároméves periódust sem töltötte Vanessa mellett monogámiában. Az Éjsötét árnyak felvételén Paradis fiatalabb hasonmásával, Eva Greennel szűrte össze a levet. A románcnak azonban vége lett az utolsó csapóval, ám ez a viszony már csak az utolsó csepp volt a pohárban gyermekei anyjának.

A francia színésznő ugyanis előtte már hosszú éveken át nézte, hogy a szépfiú miként fűzi egyre szorosabbra a kapcsolatát sajtósával, Robin Baummal. Bár Depp és a hölgy mai napig csak munkakapcsolatukat hajlandóak elismerni, Hollywoodban és Johnny baráti körében mindenki tudja, hogy a tökéletes lelki társak. Olyan összhang van köztük, amilyen Vanessával soha nem volt. Azt nem tudni, hogy ez a vonzalom fizikális egymásra találásban is megtestesült-e, de talán az lényegtelen is, hogy az ágyban vagy csak csak gondolatban csalják meg az embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik