Szórakozás

Botrányos meztelen felvétel a Twilight sztárjáról

Kiszivárgott Kristen Stewart következő filmjének topless-jelenete, amitől sokan már hegyezik a vasvilláikat.

A nyitott szájas távolba bambulás koronázatlan királynője, Kristen Stewart próbál visszatalálni az igényes színésznői útra, amit tinédzserként sikerrel megkezdett, majd elhagyott az alkonyatozás miatt. Eme törekvése részeként Jack Kerouac Úton című regényének filmváltozatában ledobta a ruháit, és meztelenül állt kamera elé. Ezen képsorok egy része pedig kiszivárgott, és például itt meg is tekinthető felnőtt olvasóink számára.

A felvétel ugyan nem a legjobb minőségű, viszont így is bebizonyítja, hogy Kristen tényleg nem volt szemérmes. Ami valószínűleg igaz a másik erotikus szcénára is, amiben Sam Riley és Garrett Hedlund nem éppen bibliai módon szereti egyszerre. Bár ezt egyelőre csak azok tudják, akik múlt hónapban láthatták Cannes-ban.

Ennek ellenére amerikai szülők ezrei már most eldöntötték, hogy Miss Stewart megrontotta a gyerekeiket. Ugyanis a Twilight-függő kislányaik úgyis hozzáférnek Bellájuk új alkotásához, ha anyuék letiltják róla. Egy bizonyos kor alatt pedig tényleg nem kéne meztelen színésznőkkel és édeshármasokkal szembesülniük a fiataloknak. Bár igazából azt nem kellett volna engedni, hogy rászokjanak a fényben csillogó nyálpírok és a Fabio hasonmás vérfarkasok csatájára. Mert akkor most nem lenne semmi gond az Úton pőreségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik