Szórakozás

Pénzügyőrök vetettek véget a kábszeres bulinak

ecstasy (extasy, )
ecstasy (extasy, )

Egy közúti ellenőrzés során akadtak horogra azok a fiatalok, akik különböző kábítószereket szállítottak a járműveikben.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a hét végén nagy erőkkel vonultak ki a Kecelre vezető út több pontjára – mondta el a Szeged24-nek Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense. A közúti ellenőrzés során állították meg azt a 5 magyar rendszámú személygépjárművet, melyben összesen 8 fiatal (23 – 35 közötti férfiak és nők) tartott ugyanazon rendezvényre.

A vizsgálatot végző pénzügyőröknek azonnal feltünt, hogy a járművek utasteréből átható szag terjeng, ezért jobban szemügyre vették a belső teret. A tüzetes ellenőrzés során a gépkocsik hátsó ülése és az utasok közötti részéből, az oldalajtó tároló rekeszéből, a kesztyűtartóból, ülés alól, az egyik fiatal táskájából, valamint az abban lapuló tolltartóból, alufóliába és nylonba gondosan becsomagolva összesen 26,5 gramm SPEED és EXTASY kábítószergyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök által előzetesen elvégzett tesztelés alapján a megtalált világosbarna tabletták és a fehér por Methadon és Amfetamin hatóanyagot tartalmaznak, a növényi származék viszont Marihuána jelenlétét mutatta.

A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot lefoglalták és feljelentéssel átadták a Kiskőrösi Rendőrkapitányságnak, ahol a nyolc fiatal ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik