Szórakozás

A Városligetben vadkempingezett a Kapa-Pepe páros

Mucsi Zoltán és Scherer Péter a főváros legnépszerűbb parkjában állította fel minap sátrát, ezzel edzve a közelgő EFOTT-ra.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Ezt tartották szem előtt az EFOTT szervezői, amikor úgy döntöttek, az idei fesztivál programkínálatát gazdagítva – először annak több évtizedes történetében – színházi előadásokkal is készülnek. Így ha a felsőoktatásban tanulók nem ülnek be előadásokra, hát a darabok mennek oda, ahol az egyetemisták vannak.

A kezdeményezést rögtön üdvözölte Mucsi Zoltán és Scherer Péter is, akik már javában készülődnek a velencei kiruccanásra. Még a sátorállítást is letesztelték – méghozzá tilosban, a Városliget fái közt. A folyamat természetesen nem működhetett volna a páros jellegzetes, egymással való zsörtölődése nélkül. S végül még őket is meglepte, hogy sikerrel fel tudták állítani sátruk.

Július 3. és 8. között a Szkéné Színház is birtokba veszi Velencét, és olyan színdarabokkal készülnek minden este a kultúrára szomjazó fesztiválozók számára, mint a Galaxis útikalauz stopposoknak, a Parasztopera, a Tévedések vígjátéka, vagy A fajok eredete. Utóbbiban szerepel majd a Kapa-Pepe páros is, de a színészkedés mellett riporteri teendőket is ellátnak majd a fesztiválon.

Vigyázat, kamerával a kezükben flangálnak, és bárkit leszólíthatnak, hogy színházhoz fűződő kapcsolatáról érdeklődjenek!

– Korábban készítettünk már kreatív közvélemény-kutatós videókat, és mindig nagyon élveztem, ahogyan beigazolódnak vagy éppen megdőlnek a prekoncepcióim, amikor odalépek valakihez. Nagyon örülünk Kapával, hogy lesz színház az EFOTT-on. Ki tudja, hány új színházrajongó fiatalt nyerhetünk meg Velencén! – mondta Scherer Péter, aki vidám vadkempingezésük során elképesztő vakmerőséggel azt is kipróbálta, hogyan lehet biciklivel húzni egy felállított sátrat…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik