Szórakozás

Tyúkokat loptak

Enyingen, Szabadbattyánban is loptak baromfit

Kedd éjjel Enying területén szolgálatban lévő polgárőrök egy zsákra lettek figyelmesek a Kinizsi utcában. A zsákban valami mozgott tájékoztatta a Fehérvár24-et R. Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóvivője.

Az enyingi polgárőrök késő éjjel vették észre az elhagyott zsákot, benne a tyúkokkal. A gyanús körülmények miatt értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök az utcában egy bokorban megbújt férfit találtak. Kiderült, hogy nem véletlenül bújt oda. A 34 éves férfi megelőzően egy Kossuth utcában található ingatlanon járt. A férfi átmászott az ingatlan kerítésén és az udvaron álló csukott, de nem zárt tyúkólból hét tyúkot tett bele egy zsákba. Már hazafelé tartott velük, amikor meglátott egy autót és elbújt a bokorban. Nem sokkal később a rendőrök húzták elő onnan. A hatóság előtt nem ismeretlen férfit jogtalan behatolással, szabálysértési értékre elkövetett lopás elkövetésével gyanúsították meg előállítását követően az enyingi nyomozók. A 34 éves helybéli férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Nem ez volt az egyetlen tyúklopás kedden. Szabadbattyán területén a Táncsics utcában egy családi házas ingatlanról vitt el ismeretlen tettes keddre virradóra 34 lábasjószágot. Ez esetben az eltulajdonított baromfikat csakúgy, mint a lopás elkövetőjét még keresi a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik