Szórakozás

Súlyos autóbalesetéről beszélt a magyar sztár

judy (judy, )
judy (judy, )

Talán sokan nem is tudják, hogy Judy és egykori groovehouse-os zenésztársa között komoly feszültség volt súlyos autóbalesetét követően. Most azonban változás állt be kettőjük viszonyában.

Az énekesnő az RTL Klub Reflektor magazinjában azt mondta, megszabadult végre a rossz érzéseitől. Judy élete mostanra harmonikus lett, és minden rendben van körülötte. A híresség az RTL Klub Csak csajok című műsorában figyelt fel egy speciális terápiára, amelynek segítségével megszüntethetők a múltból származó negatív érzések. Judy nem sokáig habozott, kipróbálta a módszert. Úgy tűnik, sikerrel járt.

„Volt az autóbalesetem 13 évvel ezelőtt, amit ugyan feldolgoztam, de maradtak olyan dolgok, amelyeket nem beszéltünk meg a zenekar másik tagjával. Ezek elvarratlan szálak maradtak az életemben. Bízom benne, hogy ezután nem haragot érzek majd iránta” – mondta Judy az RTL kamerái előtt.

A terápia annyira jól sikerült, hogy még azon a napon találkozott a két zenész, és Judy szerint már nem volt benne az az érzés, mint korábban.

Az énekesnő arról is beszámolt, hogy jelentős súlytól szabadult meg az elmúlt időszakban, melyet a terhessége miatt szedett fel. Elmondása szerint most kb. öt kiló felesleg van még rajta. Ő azonban már most sem elégedetlen, sokkal jobban érzi magát, mint korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik