Szórakozás

Sörösüveggel dobta meg a buszt

Szerencsére senki sem sérült

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére éjszaka negyed tizenkettő körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi sörösüveggel megdobott egy közlekedő buszt Seregélyes-Szőlőhegyen mondta el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika a megyei rendőrség szóvivője.

Mint az később az adatgyűjtéseket, illetve az érintettek meghallgatását követően kiderült, egy 23 éves seregélyesi fiatalember volt az, aki az éjszakai órában hazafele tartva szeretett volna felszállni a Székesfehérvárról Szabadegyházára közlekedő helyközi járatos buszra Seregélyes egyik buszmegállójában. Mivel azonban a busz nem jött időben, így gyalogosan indult el Seregélyes-Szőlőhegy irányába. Mintegy 300 méter megtétele után vette észre a buszt, amit megpróbált leinteni. Mivel azonban az nem állt meg, mérgében a kezében lévő sörösüveggel megdobta a busz szélvédőjének jobb oldalát. Ekkor a sofőr megijedt, majd vészfékezett, melynek során az utasok elvesztettékstabil helyzetüket. Személyi sérülés, illetve anyagi kár nem keletkezett.

A bejelentést követően helyszínre érkező seregélyesi körzeti megbízottak a dobálót intézkedés alá vonták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indult büntetőeljárás az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik