Szórakozás

Izzasztó helyzetek Hámori Gabival

Beköszöntött a nyár, s vele együtt a forróság. Hámori Gabriella, aki nemrégiben nevét és arcát adta egy ismert szépségipari márka 5 lépéses kampányához, ismét kulisszák mögé vezeti az érdeklődőket, és ezúttal olyan témáról beszél a program kapcsán, amelyről az átlagosnál nehezebb felszabadultan eszmét cserélni.

Izzasztó helyzetek mindig is voltak és lesznek, s bár a téma senki előtt nem ismereten, gátlások nélkül mégis ritkán beszéltünk róla. Hámori Gabriella a színházi szereplései mellett egyre többet utazik külföldre, ahol különböző fesztiválokon és meghallgatásokon vesz részt, emellett pedig vadidegen emberekkel tárgyal.

– Egy kicsit változott az életformám, és most már teljes mértékben át tudom érezni annak az üzletasszonynak a helyzetét, akinek ismeretlen partnerekkel kell találkoznia, és pillanatokon belül kell jó benyomást keltenie – kezdi a gyönyörű színművész. – A táskámban mindig lapul néhány titkos fegyver, amelyet bevethetek a magabiztos fellépés érdekében.

Akárcsak a táncosok, a színészek is gyakran kerülnek szoros testközelbe egymással, s bár idővel automatikusan emelkedik a tolerancia-küszöbük, kiemelt figyelmet fordítanak saját illatukra, ezzel is megtisztelvén partnerüket. Az izzadás egyfelől alkati dolog, de befolyásolja az is, mit eszünk, mennyit pihenünk, vagy éppen milyen anyagból van a ruha, amit viselünk.

Hámori Gabi édesapja textilvegyész, ezért az átlagosnál talán több ruhaanyag-ismerettel rendelkezik. – Nagyon figyelek arra, milyen textúrájú ruhákat vásárolok, ebben biztosan befolyásol apukám szakmája. A színházban előfordul, hogy olyan jelmezben kell színpadra állnunk, amiben a párologtatás még intenzívebb, és bár szerencsére nem vagyok izzadós típus, a műszálas ruhák olykor kifognak rajtam.

Gabi két éves kísérletezés után találta meg azt a dezodort, amely végre minden elvárásának megfelelt. Immár csak emlék számára az a filmforgatás, ahol szólnia kellett, hogy valamit rakjanak a hónaljához, mert nem lesz szép a látvány, amikor felemeli a karjait.

A félig külföldön, félig hazánkban élő színésznő a napokban lehorgonyozik a magyar tenger partján, ugyanis idén is tanára lesz a balatonföldvári művészeti alkotótábornak. Júniusban a színház iránt érdeklődő általános és középiskolás fiatalokkal az „átváltozások” tematikáját dolgozza fel, olyan darabokon keresztül, mint William Shakespeare-től a Vízkereszt vagy amit akartok, illetve a Szentivánéji álom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik