Így szedi meg magát az RTL klub sztárja

VV Gergő bár keveset hallat magáról, úgy néz ki, bejött számára az élet. Az egykori VV-s saját vállalkozást indít, s a ralival sem hagy fel.
Kapcsolódó cikkek

A ValóVilág egykori üdvöskéi közül talán VV Gergő az, aki a legkevesebbet hallat magáról. Ennek azonban közel sem az az oka, hogy az alfahím körül megállt volna az élet. Sőt, VV Gergő körül sokkal inkább felgyorsultak az események azóta, hogy elhagyta a ValóVilág villáját.

Seherezádé egykori szívszerelme most egy rádióban dolgozik, ahol műsorvezetőként csendül fel a hangja minden csütörtökön. Bár VV Gergőnek először kissé szokatlan volt az új szerep, a tetovált srác hamar belerázódott a műsorvezetésbe.

Dukai Regina testvére emellett kedvenc hobbijával, a ralival sem hagyott fel. Navigátorként ugyanis minden versenyen ott van, hogy sikerre vigye csapatát. Azonban ennyivel nem éri be a nyilvánosságtól magát távol tartó Gergő. Barátaival egy saját üzlet megnyitásán dolgoznak.

Az egykori realityszereplő szeretne beszállni a hazánkban egyre divatosabb elektor-fitness bizniszbe. Így VV Gergő jelenleg is azon dolgozik, hogy két barátjával karöltve minél gyorsabban meg tudják nyitni belvárosi szalonjukat.