Szórakozás

Dombovári Vanda visszavágyódik a kórházba

Dombovári Vanda nosztalgiával tekint vissza arra az időszakra, amit műtétek miatt kórházban kellett töltenie. A gyönyörű műsorvezető szerencsére nem a közelmúltban került műtőasztalra, hanem egy nem mindennapi jótékonysági kezdeményezés miatt emlékezett vissza gyermekkori kórházas élményeire.

Kétszer is vendégeskedett a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórházban kislánykorában Dombovári Vanda, ám a legtöbb gyermekkel ellentétben könnyen viselte a klinikai létet. A mindig mosolygó műsorvezető most örömmel segít hazánk piacvezető hálózati eszközgyártó cégének, hogy még több gyermek számára legyen élményekkel teli a gyógyulás.

A D-Link Magyarország munkatársai ugyanis elhatározták, tízedik születésnapjuk alkalmából ők ajándékoznak meg egy gyermekosztályt egy gyönyörű élményszobával.

„Kétszer is ki kellett venni a mandulámat, ám meglepő módon jó visszagondolni azokra az időkre, ugyanis mindig nagyon kedvesek voltak velem a gyulai klinikán. Furcsa, de talán gyermekként játszótérnek fogtam fel az ottani környezetet. Már csak ezért is örülök a D-Link kezdeményezésének, hiszen egy jól felszerelt és internetes televízióval ellátott élményszobával ahhoz járulhatnak hozzá, hogy a gyerekek hozzám hasonlóan ne rossz élményként gondoljanak vissza a gyógyulás időszakára.

Az pedig külön öröm, hogy Gyula nyert a jótékonysági pályázaton” – árulta el az RTL Klub bájos műsorvezetője, aki tervei szerint szívesen részt is vesz a felújítási munkálatokban. Hátrányos helyzetű, csonka családból származó, érzelmileg erősen labilis környezetben élő, hiperaktív, autista és értelmi fogyatékos gyermekek kapnak lehetőséget arra, hogy otthonosabb környezetben folyjon rehabilitációs kezelésük a pályázatnak köszönhetően.

A nemzetközi cég idén tízesztendős magyar leányvállalata egy jól felszerelt, alaposan felújított élményszobával ajándékozza meg a Pándy Kálmán Megyei Kórház Gyermekpszichiátriai részlegét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik