Szórakozás

Súlyos depressziójáról vall a színésznő

Bryce Dallas Howard, a Pókember 3 című film sztárja bevallotta, első gyermeke születése után súlyos depresszió gyötörte.

A színésznő a közelmúltban adott életet második csemetéjének és állítása szerint most minden egészen más, mint első alkalommal. Jelenleg boldog, semmiféle pszichés problémája nincs.

„Akkoriban mindent sötéten láttam. A házam úgy nézett ki, mint egy disznóól, miközben attól féltem, hogy nem tudom majd szoptatni a fiamat. Meg voltam róla győződve, hogy rossz anya, csapnivaló színésznő, sőt pocsék kutya gazdi is vagyok”. – vallotta a híresség, aki nem az egyetlen világsztár, aki átélte a szülés utáni depressziót.

Gwyneth Paltrow GOOP blogjában egyszer azt írta: „ A terhességem alatt 40 kilót szedtem fel, ami Theo születése előtt nem különösebben érdekelt. Akkor még optimistán úgy gondoltam, hogy pikk-pakk lefogyok. Később azonban egyre inkább rosszul éreztem magam a testem miatt”.

Bryce Dallas Howard a szerencsések közé tartozik, ugyanis túljutott a betegségen. Azt állítja, hogy férje rengeteget segített neki, nélküle talán nem tudta volna legyőzni a problémáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik