Szórakozás

Világkörüli turnén mutatja meg bájait a szexi magyar DJ

Voksán Virágnak szinte egy szabad perce sincs. A Playmate-DJ szép lassan az egész világot bejárja lemezlovasként. Ám a modell a vetkőzésről sem mond le.

Voksán Virág már igazán rutinos utazónak számít. A Playmate-DJ-t szinte a világ összes nagy bulifővárosába meginvitálták már, hogy zenéjével megörvendeztesse a helyi lakosokat. Amerika, Dubai, Hong Kong, Mexikó – ezeken a helyszíneken már mind megfordult a modell, aki lenge öltözékben pörgeti a lemezeket.

Ám mindez nem jelenti azt, hogy a a DJ felhagyna a modellkedéssel. Hiszen azokban az országokban, ahol eddig megfordult mindig akadt egy-két modellmunka is a számára. Voksán Virág nem irigy típus, így Törökországban és Mexikóban is eleget tett a férfimagazinok felkérésének, hogy bájait a helyi lakosonak is megmutathassa.

“Két helyszín volt. Az egyik egy igazi mexikói farm, a másik egy tipikus mexikói rom” – mesélte a Fókusznak Voksán Virág, aki párhuzamosan űzi a lemezlovas szakmát és a modellkedést. Naptárában szinte már nincs egy szabad időpont se, hiszen a dúskeblű modellnek annyi a munkája, hogy olykor kicsomagolni sincs ideje. Ezért gardróbjában is leginkább a bőröndbe hajtogatva állnak a Playmate-DJ ruhái.

“Van egy pár bőrönd a gardróbomban. Félig elpakolva, félig összepakolva állnak. A kis utazó táskától kezdve a reptérre felvihető kézipoggyászon át, minden van itt, csakhogy ne érjen meglepetés” – mesélte a Fókusz kameráinak Voksán Virág, aki szinte állandóan külföldön tartózkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik