Csak így menekülhet meg a börtöntől az RTL sztárja

Elképesztő, ami VV Cristofel ügyével kapcsolatban kiderült. A Hír24 megtudta, hogy az exvillalakó simán elkerülhetné a börtönt, ha félretenné büszkeségét és beismerné, amit tett.
Kapcsolódó cikkek

A Hír24-et tájékoztató jogásztól megtudtuk, hogy olyan bűncselekmények esetén, melyeknél a büntetési tétel 3 évnél kevesebb és a gyanúsított beismerő vallomást tesz, valamint megbánást mutat, a feljelentő kérheti az eljárás felfüggesztését. Ebben az esetben a gyanúsított elkerülheti a bírósági eljárást, valamint a börtönbüntetést.

Úgy tudjuk, hogy ezt a kitételt lehetne alkalmazni VV Cristofel esetében is, ha ő másképpen állna a történethez. A fiú ismerősei azonban úgy látják, Cristofel büszkébb annál, mintsem belemenne egy alkuba.

Arról nem beszélve, hogy több dolgot is tagad, mellyel kapcsolatba hozták a nevét. Úgy tudjuk, végül könnyű testi sértéssel gyanúsították meg az egykori villalakót. Állítólag ebben és becsületsértés miatt tett beismerő vallomást.

Persze az is kérdés, hogy abban az esetben, ha Cristofel megbánást mutatna, Veronika egyáltalán hajlandó lenne-e a békülésre, és arra, hogy eltekintsen volt párja felelősségre vonásától.

Címkék: vv cristofel