Szórakozás

Patacipős rockerek őrült kalandjai

kiss(3)(960x640).jpg (kiss)
kiss(3)(960x640).jpg (kiss)

Gyönyörű motorok, vadító bőrszerkók, óriási holdjáró cipők és látványos sminkek. A Balaton-parti Harley Davidson fesztiválon idén nemcsak felléptek, hanem ügyességüket és erejüket is összemérték a KISS Forever Band tagjai. A srácok Jack bácsi rezidenciáján olyan mókás feladatokban vettek részt, mint a hordófoci, a Blackjack, a szkanderezés, a bika rodeó vagy a csocsó. Tették mindezt jelmezben és platform cipőben!

Rendkívüli kalandokkal zárult, Európa elsőszámú KISS tribute zenekarának elmúlt hétvégéje. A nem mindennapi külsejükről ismert zenészek ezúttal nemcsak fellépni érkeztek a motorosok paradicsomába: a fiúk a szokásos, szó szerint tüzes hangulatú koncertjük mellett különleges élményekkel is gazdagodtak Alsóörsön. Meghívást kaptak ugyanis Amerika kedvenc whiskey-jének standjához, ahol izgalmas feladatok vártak rájuk. A banda tagjai nem kis feltűnést keltve, teljes harci díszben vettek részt különböző ügyességi játékokban.

A zenekar énekes-basszusgitárosa, Pocky Demon, a Jack Daniel’s standjához lépve, rögtön felpattant a rodeó bikára. Mit sem törődve azzal, hogy a többiek már rég nekiálltak a közel egy órás sminkelési procedúrának.

„Én már a közös versenyfeladatok előtt meglógtam, hogy leteszteljem a terepet – kezdte Pocky Demon. – Persze a srácok nem haragudtak, hiszen jól ismernek immáron 17 éve, így minden túlzás nélkül állíthatom, egy családot alkotunk. Gyakorlatilag a turnébuszban éljük az életünket, annyit vagyunk úton a fellépések miatt. Negyedjére jöttünk Alsóörsre, és most jól esett a koncertünk előtt mókázni egy kicsit.

Nagyon élveztük a csocsót, a Blackjack-et és a szkanderezést is, de talán mindannyiunknak a hordófoci jött be a legjobban. Azt hiszem, ez a hétvége mindenkinek emlékezetes marad, egyet azonban biztosan megtanultunk, soha többet nem focizunk platform cipőben – mondta nevetve az Európa-szerte elismert banda tagja, aki tisztelegve a híres tennessee-i lepárlómester előtt, még kutyáját is Jack-nek nevezte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik