fémhulladék (fémhulladék, )
Szórakozás

Tolvajok utánfutóján látta meg saját holmiját

A tulajdonos 130 000 forint értékű áruja megtérült.

Négy ercsi férfit fogtak el a rendőrök az M6-os autópálya iváncsai lehajtójánál. Az általuk használt gépkocsi utánfutóján ugyanis lopott vasszerkezetek voltak. A rendőröket maga a sértett értesítette, aki autójával közlekedve, Nagyvenyimnél vette észre, hogy az előtte haladó utánfutón az ő vasszerkezetei vannak. A négy gyanúsítottat a sárbogárdi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették. Mondte el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika fejér megyei rendőrség szóvivője.

A rendőrséget a sértett vasárnap délelőtt értesítette arról, hogy Nagyvenyim belterületén gépkocsijával haladva azt vette észre, hogy az előtte haladó autóhoz kapcsolt utánfutón olyan vasszerkezetek vannak, amik az ő tulajdonát képezik. Volt köztük hajtásház, karámrács, különböző oszlopok és sínek is. A bejelentő elmondta, hogy ezeket Sárbogárd – Őrspusztán egy telephelyen tárolta.

A bejelentést követően a sárbogárdi ügyeletes felvette a kapcsolatot az M6-os Autópálya Iváncsai Alosztály munkatársaival, mivel a vasszerkezetek szállító utánfutós gépkocsi felhajtva a sztrádára, a főváros felé vette az irányt

A rendőröknek az iváncsai lehajtónál sikerült az autót megállítaniuk, és a benne ülőket ellenőrzés alá vonni.

Ezt követően a rendőrök a 130000 Ft-ot érő vasanyagokat lefoglalták, míg a gépkocsiban tartózkodó négy férfit előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra.

A 22, a két 24, valamint a 37 éves ercsi férfiakat a sárbogárdi nyomozók lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindegyikük tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A büntetőeljárás bűnügyi őrizetbe vételük mellett folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!