Szórakozás

Késsel támadt fiára, vejére

A feldühödött férfit a körzeti megbízott tette ártalmatlanná

Több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlettel gyanúsítják a nyomozók azt a 64 éves perkátai férfit, aki hétfőn kora este késsel támadt 32 éves fiára és a később odaérkező vejére tájékoztatta a Fehérvár24-et R. Szabó Ágnes a megyei rendőrség szóvivője.

Súlyos életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők azt a 32 éves férfit, akire megelőzően édesapja támadt egy konyhakéssel perkátai otthonukban. Az apa italozást követően került szóváltásba a vele egy háztartásban élő fiával. A  veszekedés során a 64 éves ember egy 25-30 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel vesetájékon szúrta a fiát, majd
az időközben helyszínre érkező vejére is rátámadt a késsel. A vő kiütötte a férfi kezéből a kést, de a támadó még akkor is dühöngött, amikor a segélyhívásra a körzeti megbízott megérkezett és ártalmatlanná tette. A vő az őt ért támadás során nem sérült.

A 64 éves perkátai férfit előállítását követően több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A megindított büntetőeljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya tovább folytatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik